Vitezomani și drogați pe Autostrada A3. Cum au ajuns pe mâna poliției FOTO/VIDEO

Luni, 02 Ianuarie 2023, ora 14:37

475 citiri

Poliția a făcut razie pe autostrada A3 marți, 2 ianuarie. Au fost aplicate mai multe amenzi și s-au întocmit dosare penale. Unii șoferi au fost prinși drogați, alții beți, iar alții depășiseră cu foarte mulți kilometri limita legală.

”La data de 2 ianuarie 2023, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat, pe autostrada A3, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 186 km/h”, a transmis IGPR.

Acesta a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Un alt șofer a fost prins drogat pe A3.

”La data de 2 ianuarie 2023, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat, pe autostrada A3, un bărbat, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis Poliția.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, cel în cauză fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

Citește și:

Polițiștii au intervenit luni, 1 ianuarie, la aproape 3.500 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 2.800 de sancțiuni contravenționale persoanelor…

Gestul cancelarului Karl Nehammer de a-l invita pe președintele Bulgariei la concertul de Anul Nou, de la Viena, și stabilirea unei întâlniri în 23 ianuarie arată o nouă abordare a Vienei…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on