Vrei să faci cadouri de Crăciun? Fă cumpărături de ACUM. Avertisment: Vor fi mai multe rafturi goale decât vă aşteptaţi

Vrei să faci cadouri de Crăciun? Fă cumpărături de ACUM. Avertisment: Vor fi mai multe rafturi goale decât vă aşteptaţi / Foto: Pixabay

Directorul unei companii mari îi avertizează pe oameni să își cumpere cadourile pentru Crăciun din timp pentru că în perioada sărbătorilor rafturile s-ar putea să fie goale.

Directorul general al producătorului german de echipamente sportive Puma SE, Bjorn Gulden, i-a sfătuit miercuri pe consumatori să cumpere acum cadourile de Crăciun, dacă vor să fie siguri că vor primi ceea ce îşi doresc, având în vedere situaţia dificilă în care se află lanţurile globale de aprovizionare, transmite Agerpres, citând Bloomberg.

“Vor fi mai multe rafturi goale decât vă aşteptaţi”

“Vor fi mai multe rafturi goale decât vă aşteptaţi atunci când veţi merge la cumpărături de Crăciun”, a spus Bjorn Gulden la o întâlnire cu jurnaliştii.

În acest an, retailerii din întreaga lume îşi fac mai devreme decât de obicei planuri pentru sezonul sărbătorilor, deoarece blocajele din porturi şi deficitul de produse risc să complice cumpărăturile de sfârşit de an. La începutul acestei luni, directorul general de la Tesco, Ken Murphy, a dezvăluit că cel mai mare lanţ de supermarketuri din Marea Britanie a comandat în acest an cu 10% mai mulţi curcani decât de obicei şi de asemenea a majorat numărul de containere cu produse proaspete care sunt transportate pe calea ferată din Spania, pentru a se asigura că nu îşi va dezamăgi clienţii.

Durează trei luni pentru ca un produs să ajungă de la fabrică pe rafturile magazinelor

Dificultăţile sunt mai mari pentru producătorii de încălţăminte şi îmbrăcăminte sportivă, care au probleme în a face faţă cererii după ce închiderea uzinelor din Vietnam s-a prelungit de la finele lunii iulie până la mijlocul lunii octombrie.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on