Wednesday, serialul Netflix filmat în România, ținta criticilor pentru Covid VIDEO

Noul serial „Wednesday” filmat de Netflix în România a atras critici pe rețelele de socializare după ce Jenna Ortega, actrița care joacă rolul principal al lui Wednesday Addams, a dezvăluit că a filmat o scenă emblematică în timp ce avea COVID-19.

Ortega a povestit în timpul unui interviu acordat revistei NME că a creat ea însăși coreografia pentru dansul din episodul 4 al Wednesday, acesta viralizându-se după lansarea serialului pe data de 23 noiembrie.

CITEȘTE ȘI Dacia Spring, lovită de prima rechemare

„Nu sunt o dansatoare și sunt sigură că asta e evident. Am primit melodia [„Goo Goo Muck” a trupei The Cramps] cu o săptămână înainte de filmări și am improvizat ce am putut (…) A fost nebunește fiindcă a fost prima mea zi cu COVID și a fost îngrozitor de filmat”, a relatat ea.

„M-am trezit și a fost ciudat, eu nu mă îmbolnăvesc niciodată și când mi se întâmplă nu este prea grav însă am avut crampe în tot corpul. M-am simțit ca și când aș fi fost lovită de o mașină și aveam un goblin mic care zburda în gâtul meu și îmi zgâria pereții esofagului”, a continuat Ortega relatarea.

Ea a povestit de asemenea că a început să ia medicamente între filmări până când a primit un rezultat pozitiv pentru Covid, scrie Hotnews.ro.

„Am cerut să refilmăm scena dar n-am avut timp. Cred că probabil puteam să o fac puțin mai bine”, a explicat actrița americană.

CITEȘTE ȘI VIDEO David Popovici – Imagini inedite de la pregătire

MGM, studioul care s-a ocupat propriu-zis de producție, a precizat ulterior că „protocoale stricte legate de COVID au fost urmate odată ce testul pozitiv a fost confirmat” și că Jenna a fost înlăturată de pe platourile de filmare.

 » Aflați mai multe informații aici.