WhatsApp – Utilizatorii își vor putea trimite mesaje ….singuri

WhatsApp lansează o funcție care le permite utilizatorilor să-și trimită singuri mesaje, funcție ce poate fi folosită pentru salvarea unor informații care să poată fi apoi accesate rapid.

Cea mai nouă facilitate WhatsApp se numește „Message Yourself” (scrie-ți singur) și le permite utilizatorilor, așa cum sugerează și numele, să-și trimită singuri mesaje.

Fie că sunt însemnări, liste de cumpărături sau link-uri, informațiile trimise astfel pot fi păstrate și accesate rapid la nevoie direct din aplicația cu peste 2 miliarde de utilizatori.

CITEȘTE ȘI Elon Musk atacă Apple, după ce producătorul iPhone-ului și-a redus foarte mult cheltuielile cu reclame pe Twitter

Noua opțiune devine vizibilă atunci când se folosește funcția de inițiere a unei noi comunicări. Un chat propriu va apărea în această listă deasupra tuturor intrărilor din agenda de contacte.

După trimiterea unui astfel de mesaj, chat-ul cu propria persoană va apărea alături de celelalte chat-uri private și grupuri de discuții. La fel ca acestea, propriul chat poate fi fixat pentru a fi afișat primul pe ecran.

Funcționalitatea în sine nu este o noutate pentru aplicațiile de comunicare. Slack, Telegram și altele au deja de mai mult timp funcții similare.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on