Wizz Air închide o nouă bază, după ce ieri a plecat din Bacău

scris astăzi, 11:21

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că a decis să închidă baza de pe aeroportul Bari-Palese și că începând cu 16 februarie 2023, aeronavele aflate în prezent pe aeroportul din Puglia, vor fi trimise la Roma și Milano.

În ciuda anulării unor curse din Bari, compania va continua să zboare către aeroportul capitalei regiunii Puglia și să-și deservească pasagerii cu zboruri din Budapesta (Ungaria), București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara (România), Tirana ( Albania), Varșovia, Wroclaw (Polonia), transmite ANSA, citată de Rador.

CITEȘTE ȘI Clienții BMW din România nu mai vor motoare diesel și se mută pe electrice și hibride

”În orice caz – spune președintele Aeroporti di Puglia, Antonio Maria Vasile – lucrăm deja pentru a restabili cât mai curând niveluri alternative adecvate de conectivitate aeriană, și pentru a deservi clienții în cele mai bune condiții”. ”În acest context, au fost planificate deja aproximativ zece rute noi, care vor fi operate de alți transportatori, dintre care unii, precum Norwegian și AerLingus, sunt prezenți pentru prima oară în Puglia, cărora li se vor adăuga transportatori deja prezenți pe aeroporturile noastre precum Ryanair, Volotea și Brussels Airlines”, conchide Vasile.

Wizz Air a anunțat luni că va închide baza din Bacău. „Mediul macroeconomic complicat a făcut imposibilă continuarea operațiunilor noastre în Bacău. Ne cerem scuze clienților noștri români pentru orice inconveniențe pe care această decizie le va cauza”, a spus Tischner Roland, Officer Wizz Air Hungary General Operations.

Afla mai multe despre
wizz air
bari  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on