A murit medicul Iulian Juncănaru. Avea doar 39 de ani

Sambata, 03 Decembrie 2022, ora 16:17

6362 citiri

Medicul stomatolog Iulian Juncănaru, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1, a murit la doar 39 de ani. Bărbatul a fost găsit fără suflare în apartamentul său.

Vestea morții tânărului medic a fost dată de apropiații săi, cât și de colegii de la clinica la care lucra ca dentist.

Reprezentanții clinicii au recunoscut că întreaga echipă a fost puternic zguduită de trista veste.

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la Medicum a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor.

Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis reprezentanții clinicii, într-o postare pe pagina de Facebook.

Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului.

Doctorul Iulian Juncănaru a participat la Chefi la Cuțite, sezonul 8, în 2020. Tânărul a povestit atunci că a muncit foarte mult pentru a deveni medic.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on