Accident grav lângă Timișoara. Mai multe persoane au ajuns la spital. Printre victime sunt și copii

Sambata, 10 Decembrie 2022, ora 21:15

543 citiri

Accident grav în Timiș FOTO: ISU Timiș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Timiș a anunțat un accident grav produs în seara zilei de sâmbătă 10 decembrie. Patru copii și doi adulți au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc în localitatea Parţa, lângă Timișoara, în jurul orei 19.00, iar la faţa locului au intervenit patru ambulanţe.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs în comuna Parţa. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD. În sprijinul lor au intervenit patru ambulanţe SAJ”, a transmis ISU timiş.

Accidentul s-a produs între trei autoturisme.

Opt persoane au fost implicate, dintre care, şase victime (doi adulţi şi patru copii) au fost transportate la spital, conştiente şi cooperante.

Citește și:

Vlad Cristian Timiş, fiul lui Radu Timiş, patronul fabricii de mezeluri Cris-Tim, a fost condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare în regim de detenție, fiind găsit vinovat de trafic de…

Liderul formațiunii politice AUR, George Simion, a participat sâmbătă, 10 decembrie, la târgul de carte Gaudeamus. Însă primirea politicianului nu a fost cum se aștepta.
Astfel că…

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro


 » Aflați mai multe informații aici.