Maşină de poliţie, implicată într-un accident rutier. Trei persoane au fost rănite

Maşină de poliţie a fost implicată, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier în Bucureşti, iar trei poliţişti au fost răniţi în urma evenimentului, fiind transportaţi la spital.Brigada Rutieră a anunţat că a fost sesizată, sâmbătă, în jurul orei 15.10, cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din Sectorul 1.

„Din informaţiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliţie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din Sectorul 1, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului «Cedează trecerea», iar din impact, autospeciala de poliţie a fost proiectată într-un autovehicul parcat, care la rândul său, a lovit un stâlp de iluminat public”, a transmis Brigada Rutieră.

În urma accidentului au fost răniţi şoferul autospecialei şi ceilalţi doi poliţişti aflaţi în autovehicul, ei fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul. De asemenea, pe durata efectuării cercetării la faţa locului, traficul rutier a fost restricţionat.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on