Bode: Vom lupta în continuare pentru Schengen. Niciun veto nu ne va putea pune la colţ ⋆ Universul.net

Cei care încearcă să pună eşecul aderării României la Schengen în spatele Guvernului ar trebui să se uite mai bine în oglindă înainte de a ridica piatra, ca „să nu facă cumva jocul celor care şi-au propus să destabilizeze această regiune”, a declarat, vineri, ministrul de Interne Lucian Bode.

Anul acesta a debutat cu un război nedrept la graniţele României care a generat crize multiple cu efecte directe asupra economiei şi asupra populaţiei. Anul acesta a fost ridicat MCV, ne-am  luptat pentru aderarea României la spaţiul Schengen, parcurs întrerupt, ieri, nedrept de o singură ţară, Austria. 

Nu ne dăm bătuţi. Nu este un capăt de drum iar resemnarea este cea mai periculoasă atitudine. Mergem înainte cu fruntea sus!”, a afirmat Lucian Bode, vineri la conferinţa de alegeri PNL Sector 3.

Acesta a mai spus că Guvernul Ciucă a luptat pentru obiectivul strategic al României de a intra în Schengen şi va continua această luptă, potrivit News.ro.

Cei care încearcă să pună acest eşec în spatele Guvernului, ar trebui să se uite mai bine în oglindă înainte de a ridica piatra. Să nu facă cumva jocul celor care şi-au propus să destabilizeze această regiune. Guvernul Nicolae Ciucă a luptat pentru acest obiectiv strategic de ţară şi va lupta în continuare. Niciun veto nu ne va putea pune la colţ. În Dialogurile sale Seneca spunea un lucru care se potriveşte de minune situaţiei actuale- Nu e important ce anume suporţi, ci în ce fel.  Nu ne doboară nimic şi nu ne dăm bătuţi! Ştim cât am muncit pentru acest obiectiv de ţară şi ştim că am gestionat exemplar crizele umanitare şi de securitate provocate de agresiunea Rusiei asupra Ucrainei.  Guvernul Nicolae Ciucă a arătat solidaritate şi generozitate,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on