Cu cine s-a trezit la ușă un interlop din București, în ajun de Moș Nicolae

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 11:50

489 citiri

Liderul unui cunoscut clan de interlopi din București a fost săltat de poliție și DIICOT în dimineața zilei de luni, 5 decembrie. Investigatorii în cercetează pentru trei fapte deosebit de grave.

Este vorba despre Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, liderul clanului interlop Duduianu (Pian) după moartea fratelui său Florin Mototolea, în august 2020.

Conform surselor Ziare.com, Laurențiu Duduianu, este acuzat de trei fapte penale ce țin de minori după ce imagini cu fiul său în vârstă de aproximativ 3 ani care mima acte sexuale au apărut în spațiul public.

”Astăzi, 05.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în București, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pornografie infantilă, agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T”, se arată într-un comunicat comun al Poliției și DIICOT.

Citește și:

USR transmite că va sesiza Comisia Europeană dacă Guvernul nu rectifică ordonanţa ce conţine “taxa pe soare”.
Conform unui comunicat al Uniunii Salvaţi România, Guvernul aplică “eronat”…

Ministrul Mediului Tanczos Barna este aşteptat luni în Camera Deputaţilor, la solicitarea AUR, pentru explicaţii în legătură cu situaţia lemnului de foc pentru populaţie, ca urmare a…

 » Aflați mai multe informații aici.