Cum alegi corpurile de iluminat pentru casa ta

Corpurile de iluminat din casă trebuie neapărat schimbate fiindcă sunt vechi și nu mai funcționează cum trebuie? Nu știi cum să le alegi? Nu ești singurul. Mulți oameni au această problemă atunci când trebuie să aleagă iluminatului potrivit pentru casa lor.

Dacă investiția ți se pare prea mare în momentul de față și ai vrea să o mai amâni până faci rost de toți banii necesari, trebuie să știi că există și alte soluții. Poți solicita, de exemplu, credite rapide. Creditul rapid îți permite să schimbi corpurile de iluminat din casă atunci când e nevoie.

Și totuși, cum alegi corpurile de iluminat? Pentru că fiecare cameră este diferită, trebuie să alegi corpurile de iluminat potrivite pentru ele. În unele camere e posibil să ai nevoie de o lustră care să umple toată încăperea cu lumină, în altele trebuie luminate doar anumite zone.

În cele ce urmează, îți vom spune cum să alegi corpurile de iluminat pentru fiecare cameră din casă. 

Cum să alegi un corp de iluminat pentru camera de zi

Livingul este un spațiu comun, lustrele pe care te hotărăști să le montezi în această cameră vor fi vizibile pentru oricine va intra în casă. Având în vedere acest lucru, trebuie alese cu grijă așa încât să nu acapareze toată atenția.

Alege lămpi de podea pentru iluminatul ambiental principal și completează-le cu lămpi de masă. Dacă ai piese de artă sau fotografii atârnate pe perete, nu ezita să folosești iluminatul de accent, cum ar fi aplice de perete sau proiectoare, pentru a le evidenția. Cel mai important, camera de zi este un spațiu pentru discuții, asigură-te că este bine iluminată astfel încât cei prezenți să nu fie lăsați în umbră.

O lampă glob suspendată este o opțiune excelentă de amplasat în punctul central al încăperii.

 » Aflați mai multe informații aici.