Enel. Electrocasnicele și consumul de energie, mit sau adevăr. Atenție de unde luați informațiile care să vă ajute în tranziția energetică!

Anamaria Marin, Head of Marketing B2C, Enel X România, a spus că fiecare consumator poate învăța cum să utilizeze electrocasnicele, astfel încât să-și optimizeze consumul de energie electrică.

Întrebată de unde ne putem informa corect despre ceea ce putem face pentru a reduce consumul de energie, Anamaria Marin a oferit următorul răspuns: „Noi am creat un hub de conținut, care poate fi accesat la adresa https://www.enel.ro/enel-energie/ro/electripedia.html.” 

„Acolo, săptămânal, publicăm conținut prin care fiecare consumator poate învăța cum să utilizeze electrocasnicele, astfel încât să-și optimizeze consumul de energie electrică și, în același timp, să nu reducă din confortul de zi cu zi”, a zis Anamaria Marin, Head of Marketing B2C, Enel X România, în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCBusiness. 

„Sunt povești ale altor oameni care au apelat la soluții de eficiență energetică și rezultatele de care au beneficiat în urma acestor acțiuni pe care le-au întreprins”, a precizat Anamaria Marin, adăugând: „Ne dorim ca și conținutul să fie valoros și de încredere, tocmai de aceea tot ce publicăm e împreună cu partenerul nostru, Energy Policy Group, care ne ajută să facem calcule, să demontăm mituri și să publicăm informații valoroase care să ne ajute să depășim cu toții această tranziție energetică mult mai ușor”, a subliniat Anamaria Marin.

Anamaria Marin, Head of Marketing B2C, Enel X România a explicat, pentru cititorii DCNews şi DCBusiness, cum pot calcula cât au economisit dacă aplică diverse metode de eficiență energetică:

Cum să ne optimizăm consumul de energie pentru a ține costurile sub control

Citește și…
Anamaria Marin (Enel), ponturi tari despre frigider, încărcătoare, centrală termică. Metode prin care reducem consumul de energie cu până la 40%

Anamaria Marin are numeroase recomandări, care, fiind aplicate, vor duce la facturi mult mai mici.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on