Maramureş: Maşină încărcată cu 13.500 pachete ţigări descoperită pe frontiera cu Ucraina;..

Home / Justitie / Maramureş: Maşină încărcată cu 13.500 pachete ţigări descoperită pe frontiera cu Ucraina; contrabandiştii s-au aruncat în Tisa
Vezi mai multVezi mai putinMaramureş: Maşină încărcată cu 13.500 pachete ţigări descoperită pe frontiera cu Ucraina; contrabandiştii s-au aruncat în Tisa2022-12-09 15:37:44Nr afisăriModifică dimensiunea fontului:O maşină încărcată cu 13.500 pachete de ţigări a fost descoperită şi confiscată de către poliţiştii de frontieră pe graniţa cu Ucraina, contrabandiştii reuşind să scape după ce s-au aruncat în Tisa, informează, vineri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Potrivit sursei citate, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în cooperare cu lucrători ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, iar în zona Săpânţa a fost observată o maşină şi mai multe persoane care transportau colete.

“Lucrătorii noştri au observat un autoturism de teren care se îndrepta spre linia de frontieră, pe direcţia localităţii Săpânţa, judeţul Maramureş, şi mai multe persoane care se deplasau de la malul râului Tisa spre autoturismul în cauză, transportând în spate colete voluminoase. Imediat, s-a procedat la interceptarea persoanelor în cauză, însă acestea au aruncat baxurile în maşină şi au fugit spre malul râului Tisa, aruncându-se în apa râului Tisa. În cel mai scurt timp, au fost anunţate autorităţile ucrainene despre eveniment în vederea cercetării în comun a cazului, iar la faţa locului poliţiştii de frontieră au descoperit un autoturism de teren marca Land Rover, având aplicate plăcuţe de înmatriculare de Marea Britanie, iar în interiorul acestuia au fost observate mai multe colete specifice celor cu ţigări. Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 13.500 de pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free”, precizează sursa citată.

Ţigările, în valoare de 158.000 lei,

 » Aflați mai multe informații aici.