Marquardt – Germanii se extind în România și lansează angajări

scris astăzi, 12:26

Filiala din România a grupului german Marquardt, producător de mecatronică, va deschide la Iași primul său birou de cercetare și dezvoltare din regiunea de Nord-Est a țării.

Grupul Marquardt, fondat în 1925 ca afacere de familie, a intrat în România în 2005, la Sibiu, unde are 2.400 de angajați. Marquardt Sibiu își derulează activitatea de creare și proiectare în Centrul Research & Development, care activează în compartimentele Software Development, Software Testing, Mechanical Design, PCB Design și Product Technical Testing.

Compania angajează accum în Iași și în regiunea învecinată un mare număr de experți în dezvoltarea software în limbajul C Embedded, care vor lucra în sistem hibrid și vor avea la dispoziție birourile din UBC 3 în sistem de co-working space.

CITEȘTE ȘI FOTO Primul tramvai modern a ajuns la Craiova. Testat cu nisip

Marquardt Group are în jur de 10.500 de angajați, în cele 20 de filiale ale sale din Europa, America de Nord, Africa și Asia. Marquardt investește, anual, în jur de 10% din încasări în cercetare și dezvoltare.

La Sibiu, producția este asigurată în unitățile Human Machine Interface, Entry Authorisation Systems + Power & Energy Solutions și Mechatronic Devices, care dispun de tehnologiile necesare (Electronică, Injecție Mase Plastice, Asamblare, Vopsire & Laser). Cea mai nouă unitate a filialei este centrul de servicii Marquardt Business Services, care oferă servicii de Financiar, Achiziții, HR și IT, integrate celorlalte filiale ale Grupului.

Afla mai multe despre
marquardt
palas iași

 » Aflați mai multe informații aici.