Novarion: Cartierul Bunelor Maniere din Sibiu schimbă paradigma în imobiliarele din România, printr-un concept original bazat pe COMUNITATEA-AMBASADOR

Articol transmis: Novarion

În ședința de consiliu local a Primăriei Sibiu, din data de 15.12.2022, consilierii locali au votat, în unanimitate, aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru întregul proiect al ansamblului rezidențial THE LAKE HOME (cunoscut deja sub denumirea de „Cartierul Bunelor Maniere”).

Construcția celui mai mare proiect imobiliar din Sibiu a început cu doi ani în urmă, iar astăzi clienții au deja ocazia să viziteze primul bloc finalizat, pentru a vedea și a se convinge de calitatea net superioară pe care Novarion, dezvoltatorul acestui mega-proiect, o aduce în peisajul imobiliar românesc. Purtând semnătura unui tânăr arhitect, care a atras multe priviri prin proiectele realizate, acest mix cu totul special de imobile asemănătoare blocurilor, dar bazate pe structuri și mai solide, impunătoare prin eleganță și nota de exclusivitate, a ajuns deja cunoscut nu doar în limitele Sibiului ci, mai departe, peste granițele țării.

Numele arhitectului Andrei Mitruș are un ecou important în zona de real estate, cu amprentă premium, iar apariția pe piața din România a brandului Novarion, focalizat pe dezvoltare imobiliară smart, este dovada că Andrei Mitruș și echipa sa au ajuns, deja, într-o fază de creație inspirațională.

Novarion a fost fondat de investitorul Raul Țărnaru în 2021, ca un grup de investiții ce reunește mai multe business-uri proprii, aflate în diverse etape de dezvoltare. Antreprenorul este mândru de cei cu care lucrează și consideră că oamenii din echipa sa sunt unii dintre cei mai buni specialiști. „Am reușit să atrag în jurul meu o serie de oameni extraordinar de capabili, talentați și preocupați de excelență în viața cotidiană, contribuția lor reprezentând practic o misiune profesională, dar mai ales personală, o călătorie pe care au ales să o facă alături de mine și le mulțumesc”,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on