O femeie din gruparea mafiotă Ndrangheta a aruncat în aer două bancomate din Constanța împreună cu un român ⋆ Universul.net

O italiancă de 55 de ani, despre care autoritățile spun că ar face parte dintr-un temut sindicat al crimei din Italia, a fost reținută în Constanța, după ce, împreună cu un român, a provocat o explozie, ca să fure banii dintr-un automat bancar.

Ce nu știau cei doi este că erau filați de poliție. Imediat după lovitură au fost capturați de trupele speciale. Polițiștii susțin că sunt aceleași persoane care au detonat acum 10 zile și bancomatul din comuna Castelu, potrivit stirileprotv.ro.

Katia Sanginesi, despre care politiștii români spun că ar face parte din ‘Ndrangheta – un puternic sindicat al crimei din Calabria, Italia, acuzat de trafic de droguri, spălare de bani, șantaj și violențe – acționa la noi în țară ajutată de românul Cătălin Apostol.

Cei doi au dat atacul asupra automatului bancar de la intrarea în Pavilionul Expozițional din Constanța marți, la ora 3.35 dimineața. Surse din poliție spun că ar fi folosit o substanță asemănătoare trinitrotoluenului, pe care au detonat-o în timp ce în imobil erau trei paznici.

Unul dintre paznici, așa cum are și în consemn, era în interiorul pavilionului, partea dinspre intrarea principală, a auzit explozia. Explozia a însemnat pe lângă zgomot și foarte multe materiale care au fost aruncate spre interiorul pavilionului, a sunat la 112 și a ieșit afară după cei care au comis fapta. I-a văzut, i-a văzut, a încercat să îi prindă, dar nu a reușit”, a declarat Cristian Hagea, director ADPP Constanța.

Din bancomatul pe care care l-au distrus cu explozibil, italianca și complicele ei român au plecat cu 90.000 de lei – spun surse din anchetă. Doar trei minute le-ar fi luat să provoce explozia și să ia banii.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on