Percheziţii în judeţele Sibiu şi Cluj; zece persoane bănuite de trafic de droguri vor fi..

Percheziţii în judeţele Sibiu şi Cluj; zece persoane bănuite de trafic de droguri vor fi audiate la DIICOT2023-01-05 17:03:49Nr afisăriModifică dimensiunea fontului:Zece persoane bănuite de trafic de droguri urmează să fie audiate la sediul DIICOT Sibiu, după ce au fost efectuate opt percheziţii domiciliare în judeţele Sibiu şi Cluj, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

“La data de 5 ianuarie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în judeţele Sibiu şi Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii. Din cercetări a reieşit că, din anul 2022 şi până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar şi noi substanţe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a judeţului Sibiu, respectiv municipiul Mediaş şi localităţile învecinate”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

“În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe pliculeţe cu substanţe psihoactive şi droguri, telefoane mobile, un grinder şi un cântar electric. La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, precum şi echipe de intervenţie din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Sibiu şi Alba”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu. AGERPRES/(AS-Isabela Paulescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Andreea Lăzăroiu)
Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on