Petrecere cu „șpriț și lăutari” în Trenul Regal, de 1 Decembrie. Casa Regală: Este o blasfemie! FOTO

scris astăzi, 23:00

De 1 Decembrie, Trenul Regal, un simbol istoric, va găzdui o petrecere cu „șpriț și lăutari” pentru care 80 de persoane au plătit în total 40.000 de euro.

Anunțul privind evenimentul nu a fost deloc pe placul Casei Regale, care a transmis că „istoria României nu poate fi închiriată”, iar petrecerea „este o blasfemie”, relatează Digi 24.

Totodată, deputatul PNL Alexandru Muraru a transmis că „petrecerile lăutărești de 1 Decembrie” care vor avea loc în Trenul Regal „sunt intolerabile” și i-a cerut lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, să oprească acest eveniment.

CITEȘTE ȘI VIDEO Serial Netflix filmat în România. Față în față, cadrele cu locurile în care s-a filmat Wednesday și cum se văd în film Politehnica, Grădina Botanică, castele, Dinamo, Casa Monteoru

Trenul regal a fost închiriat pentru o petrecere numită „Spriț și lăutari”, chiar de 1 Decembrie. Un bilet a costat 500 de euro și în pachet a intrat o călătorie cu trenul București – Sinaia și retur, o degustare de vinuri, mâncare și muzică lăutărească. Toate cele 80 de bilete pentru acest eveniment au fost deja vândute, conform sursei citate.

Potrivit paginii de promovare a evenimentului, „De ziua națională a României, petrecem la rang de artă. O incursiune în timp cu trenul regal, pe ruta București-Sinaia, ce va aminti de zaiafeturile de odinioară”.

CITEȘTE ȘI Târgul de Crăciun din Piața Constituției se deschide duminică: roată panoramică, patinoar și spectacole

Pe afiș apar inclusiv regele Ferdinand și regina Maria.

Foto Digi 24/facebook

”Cu Trenul Regal au călătorit patru generații ale familiei regale.

 » Aflați mai multe informații aici.