Un bărbat din Dâmbovița a furat instalația luminoasă cu care trebuia să fie decorat un parc. Cum riscă să fie sancționat

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 17:32

446 citiri

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost reţinut, după ce ar fi furat 100 de metri de instalaţie luminoasă cu care urma să fie decorat Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte.

El este, de asemenea, suspectat şi de alte furturi.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost reţinut sub acuzaţia de furt, urmând ca duminică să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

”Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., ar fi sustras două cutii ce conţineau 100 metri de bandă led, instalaţie care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte. Totodată, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie a.c., prin secţionarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume şi articole de vestimentaţie de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgovişte.

De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante şi cauciucuri de iarnă şi un troler”, transmite Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru furt calificat.

Citește și:

Un bărbat de 36 de ani care a lovit angajata unei săli de jocuri şi a încercat să-i fure o sumă de bani a fost plasat în arest la domiciliu.
”La data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii…

Un adolescent de 14 ani din Brăila a fost arestat preventiv pentru 11 infracţiuni de furt calificat, furt şi tentativă la furt calificat.
Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, în perioada…

 » Aflați mai multe informații aici.