Alegeri locale în comuna Ion Creangă: o echipă dedicată pentru schimbare

În pragul alegerilor locale din comuna Ion Creangă, o nouă echipă de candidați promite să aducă schimbarea mult așteptată. Sub sloganul „Votați pentru schimbare reală! Votați pentru fapte, nu doar vorbe!”, echipa formată din Gheorghe Podaru, Nistor Maria-Raluca și Ciubotariu Daniel-Nicușor își prezintă candidaturile pentru funcțiile de primar și consilieri locali.

Gheorghe Podaru – candidat pentru funcția de Primar

Gheorghe Podaru, în vârstă de 41 de ani, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar, promițând o abordare cinstită și pragmatică în administrarea comunei. Cu o carieră de economist și profesor, Podaru are o vastă experiență în administrația publică, începută în 2016 în cadrul Primăriei Ion Creangă și continuată ca consilier al primarului din Oniceni din 2020.

„Mi-am asumat această candidatură, convins fiind de nevoia unei abordări cinstite și pragmatice a politicilor administrative în folosul cetățenilor. Îmi doresc mai multă implicare în îmbunătățirea condițiilor de trai, o mai mare responsabilitate în gestionarea banilor publici și o mai bună informare a cetățenilor asupra a tot ce se întâmplă în comuna noastră”, a declarat Podaru.

Absolvent al Colegiului „Petru Poni” din Roman și al Universității „Al. I. Cuza” din Iași, cu un master în Managementul Resurselor Umane și studii doctorale în domeniul economiei la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Podaru a gestionat peste 19 proiecte de investiții, atrăgând fonduri de peste 65 milioane lei pentru dezvoltare. El este dedicat promovării corectitudinii, transparenței și responsabilității în gestionarea banilor publici.

Nistor Maria-Raluca – candidat pentru Consiliul Local

Maria-Raluca Nistor, asistent medical generalist șef în cadrul Secției de Chirurgie Generală a Spitalului Municipal de Urgență Roman, se alătură echipei ca și candidat pentru Consiliul Local. Cu o vastă experiență în coordonarea echipei medicale și îngrijirea pacienților, Nistor își dorește să implementeze politici de sănătate eficiente și compasionale în comunitate.

„Sunt dedicată implementării politicilor de sănătate care răspund eficient și compasional nevoilor comunității noastre. Candidatura mea pentru Consiliul Local este motivată de dorința de a contribui activ la dezvoltarea serviciilor medicale locale”, a afirmat Nistor.

Ciubotariu Daniel-Nicușor – candidat pentru Consiliul Local

Daniel-Nicușor Ciubotariu, profesor de chimie, este cunoscut pentru implicarea sa directă în administrația locală și pentru promovarea implicării cetățenilor. El crede în ascultarea nevoilor cetățenilor și în aplicarea modelelor de succes pentru dezvoltarea comunității.

„Cred în ascultarea și lămurirea nevoilor cetățenilor, precum și în aplicarea modelelor de succes în dezvoltarea comunității. Sunt hotărât să contribui la crearea unei administrații locale eficiente și responsabile, care să răspundă nevoilor reale ale oamenilor”, a declarat Ciubotariu.

Apel la vot

Echipa îi îndeamnă pe cetățenii comunei Ion Creangă să se prezinte la urne pe 9 iunie și să voteze pentru schimbare. „Votul dumneavoastră este esențial pentru a aduce îmbunătățiri semnificative și durabile în comuna noastră. Votați pentru o administrație bazată pe corectitudine, transparență și responsabilitate. Votați pentru un viitor mai bun pentru noi toți!”, a conchis Podaru Gheorghe.

Comuna Ion Creangă are acum ocazia de a alege o echipă de profesioniști dedicați, pregătiți să aducă schimbarea reală de care comunitatea are nevoie.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *