Muntean Romulus Gheorghe, consilier AUR, anunță noi inițiative pentru comuna Șagu

Muntean Romulus Gheorghe, consilier local AUR în comuna Șagu, și-a prezentat realizările din mandatul care se încheie și a dezvăluit planurile ambițioase pentru viitorul său mandat, subliniind proiecte menite să îmbunătățească viața comunității locale.

„În mandatul care se încheie, am participat la mai multe proiecte și am realizat piața din comuna Șagu,” a declarat Muntean Romulus Gheorghe. „Pentru viitorul mandat, îmi propun să implementez un proiect destinat tinerilor, un loc unde să se recreeze atât tinerii, cât și persoanele de alte vârste. Acesta va include un bazin de înot și o pistă de bowling.”

Consilierul a evidențiat importanța creării unor spații de recreere și socializare pentru tineret, subliniind că asemenea facilități vor aduce beneficii semnificative pentru întreaga comunitate. În plus, a menționat și alte proiecte destinate îmbunătățirii condițiilor de trai pentru locuitorii comunei.

„De asemenea, am în plan și alte proiecte pentru concetățenii mei,” a adăugat Muntean Romulus Gheorghe, fără a detalia în acest moment. Aceste inițiative urmează să fie prezentate în perioada următoare.

Apelul său către alegători a fost unul direct și clar: „Vă mulțumesc și vă rog votați AUR la toate buletinele de vot.”

Muntean Romulus Gheorghe își exprimă astfel angajamentul de a continua să lucreze în beneficiul comunei Șagu, promovând dezvoltarea și modernizarea infrastructurii locale. Proiectele sale reflectă o viziune orientată spre viitor, cu accent pe crearea de noi oportunități și îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *