Gheorghe Manicea (AUR), candidează la Primăria comunei Osica de Sus: pe data de 9 iunie, vă invit să-mi fiți alături pe acest drum!

Gheorghe Manicea (AUR), candidează la Primăria comunei Osica de Sus, din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Având în vedere că au mai rămas doar câteva zile până la alegerilor locale, Manicea îi invită pe toți locuitorii comunei Ozica de Sus să îi fie alături în acest demers. „Vin în fața dumneavoastră cu un proiect în care suntem implicați toți”.

Iată mesajul transmis de către candidatul AUR Gheorghe Manicea osicenilor:

„Dragi locuitori ai comunei Osica de Sas, Greci, Tomeni și Ostrov,

Suntem împreună dintodeauna. Sunt un om al locului, aşadar am avut ocazia să ne cunoaştem bine. Am fost față în faţă nu de puține ori, iar din pozițiile ocupate, atât de viceprimar, cât și de primar, am ascultat opiniile, nemulțumirile, cererile dumneavoastră și cred că, împreună, am găsit cea mai bună soluție. Nu am făcut asta pentru un interes anume, ci pur și simplu din dorința de a fi alături de oameni și de a răsplăti solicitările celor din faţa mea, de fiecare dată.

În anul 2016, am avut onoarea să fiu ales viceprimar, ulterior primar al localității noastre. Au fost anii în care am înţeles că cetățeanul, omul din Osica de Sus, este îndreptățit să vrea mal mult şi mai bine pentru el, la el în comună, în satul lui. Provocările au fost examenul continuu, iar zi de zi am răspuns prin priceperea mea, prin pârghiile instituționale, de ceea ce Osica de Sus merită cu adevărat.

Nu am avut program de audiențe niciodată, pentru că respectul arătat dumneavoastră nu se desfăşoară între anumite ore, în zilele programate, ci atunci când nevoia îl aduce pe osicean la primărie. Îmi place să cred că v-ați convins de măsura respectului arătat necondiționat.

Uneori e mai bine să mergi pe drumul tău și să începi un nou capitol, în care interesele prioritare sunt cele ale comunităţii

Recent, am fost nevoit să mă retrag din actuala echipă politică. Uneori e mai bine să mergi pe drumul tău și să începi un nou capitol, în care interesele prioritare sunt cele ale comunităţii. Astăzi nu sunt singur, vin în fața dumneavoastră, a celor din Osica de Sus, Greci, Tomeni şi Ostrov cu un proiect în care suntem implicați toți.

Sunt alături de oameni, pentru că așa sunt construit. Nu spun asta doar acum în conjunctura iminentelor alegeri locale. Am arătat şi sunt dispus să construim comuna pe care o meritați.

Pe data de 9 iunie, vă invit să-mi fiți alături pe acest drum. Intrați în cabina de vot având garanţia că votul este secret alegând dinamismul, implicarea şi corectitudinea”.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *