Daniela Simona Vreme, candidatul AUR la primăria Galați: un vot pentru AUR ar fi alegerea înțeleaptă pentru gălățeni

Daniela Simona Vreme, candidează din partea partidului AUR la funcția de primar al municipiului Galați. Își dorește ca toți gălățenii să meargă la vot și să aleagă schimbarea pentru că doar așa se mai pot îndrepta lucrurile.

„Nu vă voi spune că trebuie să mă votați pe mine. Dar vă voi îndemna să o faceți. V-am argumentat, de-a lungul campaniei, motivele pentru care un vot pentru Daniela Simona Vreme, un vot pentru AUR, ar fi alegerea înțeleaptă pentru gălățeni.

Am fost vocea gălățenilor, am dat curs ideilor și proiectelor venite din comunitate și am militat activ pentru realizarea lor. Îmi doresc să mergeți la vot pentru ca toate lucrurile care nu merg bine să poată fi îndreptate. Este puterea noastră, a tuturor, să schimbăm ce nu merge, să înlocuim ineficientul cu eficient.

E timpul să facem acea schimbare pe care toți ne-o dorim! E timpul să renunțăm, curajos, la betoane și panglici tăiate cu aplomb și să facem lucrurile pentru noi, comunitatea gălățeană.

 Pentru asta trebuie să ieșim din casă și să mergem la vot. Lucrurile nu se pot schimba cu noi asistând la cei mari și puternici care fac jocurile de culise. Nu vom putea schimba nimic stând pe margine, la galerie. Nu așa trebuie să funcționăm în democrație. Democrația ne obligă și ne implică pe toți în administrație”, le transmite Daniela Simona Vreme gălățenilor.

Dorința AUR nu este ca cetățeanul să fie cel ce plătește mofturile administrației. Nici gând!

Daniela Simona Vreme consideră că împreună se poate schimba modul de a face administrație. AUR este partidul care pune omul în centrul programului său. Daniela Simona Vreme este omul care își pune semenii și nevoile lor pe primul loc.

„Eu nu trăiesc în turnul din vârful castelului de cleștar. Sunt între voi, trăiesc în aceeași lume ca și voi. Văd zilnic nevoile pe care le avem. Avem de mulți ani o administrație centrată pe îndestularea proprie. Nu ați obosit să o acceptați pur și simplu? Nu e timpul, oare, să nu mai lăsăm o gașcă de partid să se îndestuleze pe spinarea noastră?

Gălățenii sunt familia mea. Sunt oamenii alături de care trăiesc, pe care îi văd zi de zi sub povara taxelor tot mai mari. Pe ei îi chem la vot duminică, pe ei mă bazez că vor avea curajul de a face schimbarea de care toți avem nevoie”.

AUR spune un NU hotărât cocoșării gălățenilor în scopul preaplinului și îmbogățirii unui cerc restrâns din jurul primarului

Daniela Simona Vreme le transmite un mesaj important tuturor locuitorilor municipiului Galați care s-au săturat de modul în care se face politică:

„Dacă sunteți de acord, veniți la vot, puneți ștampila pe AUR! Acordați-mi votul și încrederea și vă promit că nu voi dezamăgi.

Nu promit că voi schimba viața gălățenilor de mâine. Dar  înțelegând cu seriozitate și umanitate nevoile lor vom ajunge cu toții pe calea normală, în folosul tuturor.

Votul vostru poate însemna o nouă direcție în administrație. Una care să nu fie doar despre betoane, trotuare, borduri și interese de partid.

Votul vostru va pune orașul nostru pe direcția corectă, în care oamenii pot să trăiască într-un oraș curat, aerisit, verde, care să aibă un motiv pentru care să se trezească dimineață și un serviciu unde să meargă.

Eu, Daniela Simona Vreme voi face tot ce omenește ține de mine pentru a vă oferi această viață. Meritați, prin votul vostru de duminică, să aduceți schimbarea la Galați. AUR este schimbarea pe care o așteptăm cu toții. 

Eu,  Daniela Simona Vreme vă chem la vot,  pentru că e vremea ca AUR să facă schimbarea mult așteptată!

Vă aștept la urne, cu familia și prietenii. O ștampilă pe AUR însemnă dorința și curajul de a trece la o etapă nouă în Galați!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *