Un judecător a murit după ce și-ar fi injectat benzină în venă ⋆ Universul.net

Judecătorul Gabriel Apostol din Pitești a murit după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Adus în stare gravă la Spitalul Județean din Pitești, a murit în timp ce era transferat la o unitate medicală din București, conform presei locale.

Motivul pentru care magistratul a făcut acest gest nu este cunoscut.

Magistratul a fost găsit de familie în stare gravă, joi, fiind preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean din Pitești. După ce a fost stabilizat, medicii au decis să fie  transferat la un spital din Capitală, însă a murit pe drum.

Era cu șanse minime. Din câte mi-a relatat colega care l-a stabilizat în UPU, pentru a putea fi transferat la Spitalul Floreasca, pacientul era decompensat din toate punctele de vedere. Poate că singura lui șansă era să ajungă la Centrul de toxicologie din București”, a declarat pentru Jurnalul de Argeș Marius Pascu, medic-șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș.

Apostol a condus și Secția Penală a Judecătoriei Pitești. A fost suspendat din magistratură în 2014, fiind repus în funcție pe 25 februarie 2016, când decizia a expirat.

Ulterior, potrivit unor surse din apropierea Judecătoriei Pitești, ar fi fost detașat la Penitenciarul Colibași, unde judeca cererile persoanelor lipsite de libertate, de la contestații, cereri de căsătorie până la cele de eliberare condiționată.

Judecătorul a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

A devenit cunoscut în 2014, după ce a participat la un show culinar. Când a ieșit din competiția tv, după câteva emisiuni, a făcut-o într-un stil personal, arătându-le juraților insigna de judecător. ”E ceva ce niciunul nu veti atinge…Eu judec pe bune”, le-a spus Apostol celor trei jurati inainte de a le da sorțul înapoi,

 » Aflați mai multe informații aici.